Известие

Collapse
No announcement yet.

Спирачките !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спирачките !!!

при неравности ми тракат накладките.....,а когато натисна спирачките и тропането спира?някои с подобен проблем?
    Alfa Romeo 1.8 TS 8v

много хора ама не го мисли.
    имаше го някъде из форума пробвай с търсачката
    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

разбити са ти водачите на предните спирачни апарати-оправия няма карай си и си свиркай
      ALFA 155 TS 1.8 -93

Comment

Първоначално публикувано от Hristian37
        разбити са ти водачите на предните спирачни апарати-оправия няма карай си и си свиркай
        Точно така
        Можеш да ги смениш Не са много скъпи
        sigpic

Comment

верно... много е дразнещо, но и аз съм така...
          принципно май не пречи на функционалността на спирачните апарати, така че ако си с по-здрави нерви си карай така
          Пък ако наистина много те дразнят - те хората по-горе са цитирали как да се справиш с проблема. По-сложното решение на проблема е да намериш път без дупки и да си караш колата само по него
          AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
          Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

39,50лв струваха ,аз съм сменял,почисти им каналите и намажи с грес!!
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

решение има - hf hpe някъде беше разяснявал как се прави, общо взето се слага плат който да уплътни. по подробно не се сещам
              '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
              '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

а това някои може ли да ми го обесни като част какво представлява и дали на стругар няма да мога да си го оправя?
                Alfa Romeo 1.8 TS 8v

Comment

1.Сваляш колелото
                  2.Взимаш гае4ен клю4 15 и лула 13
                  3. От вътре6ната страна на спира4ния апарат-отгоре и отдолу има два болта 13мм-по4ва6 да ги развиваш с лулата,като държиш контра с 15-ката клю4-ще види шестограма на кухия болт,в който е навит вода4а(главата му е гореописания болт 13мм)
                  4.След като си развил болтовете,изваждаш вода4ите и спира4ния цилиндър го сваляш
                  5.С парцал4е из4иства6 добре кухия болт,дето в него влиза вода4а.
                  !!!! Внимавай с маншон4ето да не го прокъсаш!!!!
                  6. Намазваш вода4а с грес и монтираш по обратния ред

Успех и дано не се налага замяна на вода4ите!!!
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

колега ако ти е мил живота не ходи на стругар,тези водачи са направени от някаква стомана не се знае каква, смяташ ли че стругара ще знае, замисли се едно скъсване на единя водач и спирачки няма
                    ALFA 155 TS 1.8 -93

Comment

профила на вода4ите изисква освен стругарска,и друга обработка!!!
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                        профила на вода4ите изисква освен стругарска,и друга обработка!!!
                        благодаря колега!!!!
                        Alfa Romeo 1.8 TS 8v

Comment

Working...
                        X